Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul QWERTY Online pe ShopMania

 

 

 

 

Parteneri
Detalii produs


Bratara fitness Fitbit Ionic Blue-Gray/White

Bratara fitness Fitbit Ionic Blue-Gray/White
 • Bratara fitness Fitbit Ionic Blue-Gray/White
 • Bratara fitness Fitbit Ionic Blue-Gray/White
 • Bratara fitness Fitbit Ionic Blue-Gray/White
1 240 RON TVA inclus

Îți prezentãm noul Fitbit Ionic – ceasul inteligent creat pentru stilul tãu de viațã. Gãsește îndrumarea pentru a-ți atinge obiectivele cu ajutorul antrenorului personal de fitness, a GPS-ului integrat și prin monitorizarea constantã a ritmului tãu cardiac. Rãmâi motivat salvând și redând +300 de melodii în timpul antrenamentelor și integreazã-te în comunitatea globalã de fitness. În plus, obții cu ușurințã acces la cele mai utilizate aplicații și o duratã a bateriei de +4 zile.

 • Antrenamente personalizate pe ecranul ceasului, cu instrucțiuni pas cu pas
 • Memorare și redare +300 de melodii, fãrã a depinde de telefon
 • GPS/GLONASS integrat pentru a analiza pasii, distanțele și rutele
 • Tehnologie avansatã PurePulse pentru monitorizarea continuã a ritmului cardiac
 • Autonomie extinsã a bateriei de peste 4 zile (variazã in funție de utilizator & alți factori)

 

Atinge-ți obiectivele de fitness

Începe chiar acum antrenamentul personal sportiv, de la încheietura mâinii tale. Urmãrește îndrumãrile de pe ecran din timpul fiecãrei mișcãri și aplicã rutinele adaptate în baza performanțelor tale.

Parcurge distanțe

GPS-ul integrat cu GLONASS îți permite sã îți urmarești ritmul, distanța și alte statistici-cheie afișate, în timp ce înregistrezi altitudinea urcãrilor, etapele alergarii și o hartã a traseului tãu.

 

Memoreazã +300 de melodii

Cu Fitbit Ionic, poți stoca și reda peste 300 de melodii chiar de la încheietura mâinii - oferindu-ți inspirația de care ai nevoie în orice moment.

 

Urmãrește automat exercițiile tale

Folosește modurile Run, Bike sau alte moduri multi-sport pentru a-ți urmari activitatea fizicã cu rapoarte în timp real – sau bazeazã-te pe funcția Smart Track pentru a-ți recunoaște înregistra automat tipul de exerciții. Poți purta Fitbit Ionic în piscina sau în ploaie și il poți folosi ca sã îți monitorizezi performanțele de înot cu rapoarte cum ar fi numãrul de bazine parcurse, durata exercițiului și numãrul de calorii arse

 

Mãsoarã-ți progresele

Utilizeazã modul PusePulse a ritmului cardiac pentru o mai bunã monitorizare a caloriilor arse, optimizarea intensitații din timpul exercițiilor și mãsurarea stãrii tale de sãnãtate și fitness de-a lungul timpului.

 

 

 

 • Numar articol
  FB503WTGY-EU
Creare magazin online