Am uitat parola
Categorii
Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

Plantronics

sennheiser profesional audio

 

Ghidul tau autentic de shopping.

Viziteaza site-ul QWERTY Online pe ShopMania

 

 

 

 

Parteneri
Detalii produs


EPSON EH-TW9200W

EPSON EH-TW9200W
 • EPSON EH-TW9200W
Epson EH-TW9200W

Home cinema 2D şi 3D – în mod wireless în FullHD

Singurul proiector disponibil cu WirelessHD, acest proiector home cinema FullHD nu seamănă cu niciun alt proiector. Raportul de contrast uriaş de 600.000:1 menţine imaginile 2D şi 3D clare şi fidele, cu nuanţe intense de negru, nuanţe pure de alb şi culori bogate furnizate de tehnologia Epson 3LCD.

WirelessHD

Bucuraţi-vă de vizionare 2D şi 3D FullHD, fără a vă face griji în legătură cu conectarea de fire sau cabluri. Prin intermediul tehnologiei FullHD, proiectorul nostru WirelessHD EH-TW9200W oferă o transmisie compatibilă cu HDCP, fără timpi de aşteptare. Puteţi chiar să vizualizaţi conţinut de la un al doilea echipament, prin intermediul modului imagine în imagine şi puteţi conecta până la cinci dispozitive HDMI. Transmiţătorul WirelessHD este, de asemenea, echipat cu un port HDMI-MHL accesibil pentru vizionarea cu uşurinţă de conţinut de pe dispozitivele smartphone şi tabletele cu Android.

Caracteristici esenţiale

Rezultat luminos: Luminozitate pe alb şi pe culoare de 2.400 lumeni
Nuanţe de negru foarte intense: Raport de contrast de 600.000:1
FullHD wireless: Transmiţător cu 5 intrări HDMI
Imagini de înaltă calitate: Tehnologie 3LCD FullHD
Conţinut mobil: Conectivitate MHL

Idei luminoase şi pline de culoare
Prin utilizarea tehnologiei avansate, are puterea de a oferi prezentări vizuale excelente. EH-TW9200W este unul dintre cele mai luminoase proiectoare home cinema de pe piaţă – filmele se pot viziona „chiar” şi la lumina zilei, dar asta nu este totul. La fel de importantă ca luminozitatea ridicată pe alb este şi luminozitatea pe culoare, care are acelaşi nivel, datorită tehnologiei Epson 3LCD şi panourilor C2Fine. EH-TW9200W poate proiecta cu uşurinţă imagini la 2.400 lumeni şi asigură culori luminoase şi precise.

Ce contrast!
Cu un raport uriaş al contrastului dinamic, de 600.000:1, datorat noului auto-iris, EH-TW9200W poate face faţă aproape oricărui nivel de lumină ambientală, furnizând în continuare imagini clare şi impresionante. Împreună cu panourile C2fine, auto-irisul nostru eficient asigură nuanţe optime de negru şi nuanţe de alb luminoase în toate scenele, dând viaţă imaginilor FullHD. La fel de importantă pentru acurateţe este tehnologia Deep Black de pe EH-TW9200W, care creează porţiuni negre realiste, întunecate, evidenţiind, în acelaşi timp, cu atenţie, detaliile din aceste porţiuni; acesta este unul dintre celelalte secrete ale excelenţei sale.

Imagini cinematografice senzaţionale
EH-TW9200W oferă imagini şi mai clare decât cele din cinema, prin utilizarea de filtre cinematografice create special. Extrăgând cu atenţie şi în permanenţă nuanţe pure ale celor trei culori primare din lumina lămpii, rezultatul este o gamă cromatică largă şi o reproducere fără egal a culorilor– întotdeauna cu cel mai mare raport de contrast posibil. Datorită celor patru setări de culoare predefinite dedicate utilizabile atunci când EH-TW9200W se află în mod 2D (dynamic, living room, natural şi cinema) şi încă două pentru momentele în care se proiectează 3D (3D Dynamic şi 3D Cinema), EH-TW9200W este perfect pentru oricine îşi doreşte cele mai bune performanţe pentru home cinema. De asemenea, există un sistem de management al culorilor certificat ISF, care permite calibrarea complet personalizată.

O altă dimensiune pentru luminozitate
Imaginile 3D nu au arătat niciodată atât de bine şi nu au fost niciodată atât de captivante. Pentru a obţine imagini 3D de cea mai bună calitate, Epson utilizează o tehnologie luminoasă de 480 hz, creând un nivel ridicat de luminozitate, prin minimizarea timpilor de întrerupere a ochelarilor 3D. Datorită celor două perechi de ochelari 3D uşori cu radiofrecvenţă (RF) Epson, care utilizează tehnologia Bluetooth, vă puteţi bucura de conţinut fără întreruperi sau interferenţe. Două moduri 3D luminoase furnizează cele mai bune imagini, în timp ce EH-TW9200W are un sistem de reglare a profunzimii 3D şi un mod de conversie 2D-3D care vă ajută să transformaţi colecţia de filme 2D. Trebuie doar să atingeţi un buton pentru a însufleţi filmele 2D.

Super resolution pentru detalii suplimentare
EH-TW9200W vă oferă detalii FullHD pentru toate tipurile de conţinut şi împiedică imaginile să devină neclare în timpul procesului de mărire sau atunci când provine din surse cu rezoluţie redusă. Indiferent dacă se află în modul 2D sau 3D, EH-TW9200W face tot posibilul pentru a se asigura că vizualizaţi toate detaliile acţiunii de pe ecran. Tehnologia Epson Super Resolution caută pixelii suplimentari pentru a crea imagini clare şi bine definite.

2D şi 3D fără vibraţii
Aţi observat vreodată vibraţiile proiectoarelor şi televizoarelor atunci când pe ecran se succed scene rapide de acţiune? Epson elimină aceste vibraţii prin intermediul tehnologiei de interpolare a cadrelor, acum disponibilă şi în modul 3D, care introduce în mod inteligent cadre intermediare în acţiunea de pe ecran, pentru a face filmele mai fluide şi mai uşor de urmărit.

Conferind o fineţe discurilor Blu-ray, disponibilă la diferite niveluri, caracteristica de interpolare a cadrelor introduce o nouă senzaţie de rafinament pentru 3D, de aceea percepţia adâncimii suplimentare nu solicită ochii şi este mai glorioasă ca niciodată. Fără neclarităţi, iar imaginile sunt mai bine definite.

Instalare uşoară
EH-TW9200W este uşor de instalat, datorită deplasării largi a obiectivului şi zoom-ului puternic. Puteţi obţine o lungime focală scurtă de la o distanţă de numai 298 cm pentru un ecran de 100 inci cu o deplasare substanţială de 96 % pe verticală şi de 47 % pe orizontală. Cea mai largă deplasare a obiectivului pe care am oferit-o vreodată adaugă flexibilitate la fel ca şi zoom-ul optic de 2,1 x: cel mai bun interval de zoom din segmentul său. De asemenea, am adăugat corecţia manuală a trapezului pe verticală, pentru a obţine o imagine foarte precisă.

Design inteligent
Integrat într-carcasă arătoasă complet albă, proiectorul inteligent EH-TW9200W cu aspect serios beneficiază de un stil potrivit cu atenţie pentru home cinema. Dimensiunile sale sunt 465x140x395 mm, greutatea este de 8,4 kg şi intrările sunt în spate, împreună cu două intrări HDMI, mufe pentru componentele video şi comenzile RS-232C, asigurând integrarea în aproape orice sistem audio-video sau computer. De asemenea, EH-TW9200W are o ieşire de ventilare frontală pentru a uşura instalarea în spaţii înguste, în care majoritatea proiectoarelor nu ar avea suficient loc şi pentru a evita problemele legate de supraîncălzire.

 • Tehnică
  Sistem de proiecţie: Tehnologie 3LCD, Obturator RGB cu cristale lichide
  Panou LCD: 0,74 inchi cu MLA (D9)

  Imagine
  Luminozitate culori: 2.400 Lumeni
  Luminozitate albă: 2.400 Lumeni
  Rezoluţie: Full HD 1080p, 1920 x 1080, 16:9
  High Definition: Full HD 3D
  Raport de aspect: 16:9
  Raport contrast: 600.000 : 1
  Lampă: ETORL, 230 L, 176 L (în modul economisire energie), 4.000 h Viaţă utilă, 5.000 h Viaţă utilă (în modul economisire energie)
  Corecţie Keystone: Manual vertical: ± 30 °
  Modificare video: 10 Bits
  Imagine frecvenţă 2D/3D: 240 Hz / 480 Hz
  Frecvenţă de generare a imaginii 2D pe verticală: 192 Hz - 240 Hz
  Frecvenţă de generare a imaginii 3D pe verticală: 400 Hz - 480 Hz

  Optică
  Raport proiecţie: 1,34 - 2,87:1
  Zoom: Manual, Factor: 1 - 2,1
  Raportul de zoom al lentilei de proiecţie: 1 - 2,1 : 1
  Obiectiv: Optic
  Lens Shift: Manual - Vertical ± 96,3 %, orizontal ± 47,1 %
  Dimensiuni proiecţie: 30 inci - 300 inci
  Unghi larg distanţă proiecţie: 0,9 m - 9 m (100 inchi ecran)
  Distanţă proiecţie tele: 1,9 m - 19,2 m (100 inchi ecran)
  Distanţă de proiecţie Wide/Tele: 2,88 m - 6,36 m (100 inchi ecran)
  Numărul F al lentilei de proiecţie: 2,3 - 3,6
  Distanţă focală: 22,5 mm - 47,2 mm
  Focus: Manual

  Conectivitate
  Conexiuni: USB 2.0 Type B (Service Only), RS-232C, Ieşire de comandă, Ieşire HDMI, HDMI 1.4 (6x), Intrare semnal compus, Intrare componentă, MHL

  Caracteristici avansate
  Securitate: Blocaj panou de comandă, Protecţie parolă
  Moduri color 2D: Dinamic, Cameră de zi, Natural, Cinema
  Moduri color 3D: Dinamic 3D, Cinema 3D
  Formate compatibile 3D: Alăturat, Sus şi jos, Împachetare cadre
  Caracteristici: Reglare adâncime 3D, Unitate de 480 Hz pentru vizualizare 3D, Corecţie trapez automată, Filtru Epson Cinema, Interpolare cadre, Certificare ISF, Durată lungă de viaţă a lămpii, Rezoluţie foarte mare
  Mod color: Cinematograf, Dinamic, Sufragerie, Natural

  General
  Consum de energie: 334 Waţi, 270 Waţi (economic)
  Tensiune de alimentare: AC 100 V - 240 V,50 Hz - 60 Hz
  Dimensiuni produs: 466‎ x 140 x 395 mm (Lăţime x Lungime x Înălţime)
  Greutate: 8,6 kg
  Nivel de zgomot: Normal: 32 dB (A) - Economic: 22 dB (A)
  Temperatură: Funcţionare 5° C - 35° C, Depozitare -10° C - 60° C
  Umiditate a aerului: Funcţionare 20% - 80%
  Opţiuni: Lentile obturatoare active 3D
  Volum de livrat: Ochelari 3D RF x 2, Clemă cablu HDMI, Aparat principal, Cablu alimentare, Ghid de pornire rapidă, Telecomandă incl. baterii, Set de manuale de utilizare, Transmiţător WirelessHD

  Altele
  Garanţie: 24 Luni Retur în service, Lampă: 36 Luni sau 3.000 h
 • Garantie
  2 ANI
  Numar articol
  V11H587040LW
Creare magazin online