Am uitat parola
Categorii
Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

Plantronics

sennheiser profesional audio

 

Ghidul tau autentic de shopping.

Viziteaza site-ul QWERTY Online pe ShopMania

 

 

 

 

Detalii produs


Fitbit Flex (slate)

-3%
Fitbit Flex (slate)
 • Fitbit Flex (slate)
449 RON TVA inclus
Promoție: 435 RON TVA inclus

Faceţi din fitness un stil de viaţă cu Flex™.

Acest dispozitiv subţire şi stilat vă însoţeşte tot timpul. În timpul zilei, ţine evidenţa paşilor efectuaţi, distanţei parcurse şi a caloriilor arse. Pe timpul nopţii, monitorizează calitatea somnului dvs. şi vă trezeşte în linişte dimineaţa. Trebuie doar să verificaţi ledurile pentru a vedea cum staţi în privinţa obiectivului dvs. personal. Este motivaţia de care aveţi nevoie pentru a ieşi în aer liber şi pentru a fi mai activ.

Stabiliţi un obiectiv şi porniţi
Flex vă permite să fixaţi un obiectiv şi utilizează luminiţe LED pentru a vă indica stadiul în care vă aflaţi. Fiecare luminiţă reprezintă 20% din obiectivul total. Dvs. alegeţi care să fie acesta — paşi, calorii sau o distanţă. Dispozitivul se aprinde ca o tableă de scor, provocându-vă să fiţi din ce în ce mai activ de la o zi la alta.

Având la bază accelerometrul ultra-performant Fitbit, Flex îşi bazează calculele (precum caloriile arse) pe profilul dvs. personal — reflectând informaţiile dvs. proprii, nu nişte date medii statistice.

Flex nu doarme niciodată, nici chiar atunci când o faceţi dvs. Continuaţi să îl purtaţi toată noaptea pentru a măsura calitatea odihnei dvs. Panoul dvs. de bord va afişa cât de mult aţi dormit şi de câte ori v-aţi trezit. În plus, Flex are o alarmă de trezire silenţioasă, care vibrează uşor pentru vă trezi la ora dorită fără a vă deranja partenerul.

Flex sincronizează automat datele dvs. cu PC-uri, Mac-uri, iPhone 4S, 5, 5S & 5C, iPad 3, iPad 4, iPad mini şi iPod touch fără a necesita cuplarea fizică sau apăsarea unor butoane. Aceasta vă oferă acces în timp real la statisticile dvs. în panoul Fitbit pe tot parcursul zilei.

 • Specificaţii
  Flex monitorizează
  Paşii efectuaţi
  Distanţa parcursă
  Caloriile arse
  Minutele de activitate
  Orele de somn

  Pachetul include
  Dispozitiv Flex
  Bandă pentru încheietură mare şi mică
  Dispozitiv de sincronizare wireless pentru calculator
  Cablu de încărcare
  Abonament gratuit la Fitbit.com - include posibilitatea de a înregistra şi de a monitoriza activitatea, somnul, greutate corporală şi multe altele
  Acces la aplicaţii mobile gratuite pentru iPhone

 • Producator
  Fitbit
  Numar articol
  FB401SL-EU
Creare magazin online