Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul QWERTY Online pe ShopMania

 

 

 

 

Parteneri
Detalii produs


JBL SOUNDBAR CINEMA SB450

JBL SOUNDBAR CINEMA SB450
2 669 RON TVA inclus

Diferența dintre vizionarea unui film obișnuit acasă și de a fi cufundat într-o experiență reală de cinema, se regăsește în sunetul JBL®. JBL Cinema SB450 include un soundbar de 2 canale pentru un sunet high-definition care aduce valoarea adăugată unui filmului high-def.

Acesta dispune de un woofer conic de 57mm, 2 tweeter-e de 25mm, un amplificator cu o putere de până la 120W, 3 inputuri HDMI (pentru surse multiple precum cablu TV, DVD player, consolă de jocuri și computer), Bluetooth® (ideal pentru streaming de muzică de pe dispozitive digitale, egalizator dual-position (care optimizează sunetul în baza poziției soundbar-ului) și tehnologie HARMAN Display Surround (care creează experiența sunetului surround din doar 2 canale).
Iar pentru cei care caută mai mult sunet, JBL Cinema SB450 are inclus un subwoofer wireless de 200 watti cu funcție de bass-boost care permite gestionarea frecvențelor joase. Proiectat ca parte componentă a televizoarelor cu rezoluție mare, Cinema SB450 este pregătit pentru orice format A/V cu un sunet marca JBL.
  • Numar articol
    SB450
Creare magazin online