Categorii
Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul QWERTY Online pe ShopMania

 

 

 

 

Parteneri
Detalii produs


Bang & Olufsen BeoPlay S8 2nd Generation - True Black (included connection hub)

Bang & Olufsen BeoPlay S8 2nd Generation - True Black (included connection hub)
  • Bang & Olufsen BeoPlay S8 2nd Generation - True Black (included connection hub)
5 999 RON TVA inclus

Faceți cunoștință cu noul S8 de la B&O PLAY. Am combinat design-ul premiat cu performanțele acustice puternice pentru a forma un difuzor care îmbunătățește instantaneu orice setare audio din casă.

  • Faceți cunoștință cu noul S8 de la B&O PLAY. Am combinat design-ul premiat cu performanțele acustice puternice pentru a forma un difuzor care îmbunătățește instantaneu orice setare audio din casă. Conectați-vă la orice dispozitiv de streaming sau sursă audio - și poți aduce un sunet mirobolant pentru experințele de ascultare. Indiferent de set-up, S8 este conceput pentru a se potrivi perfect în viața ta.

    Configurarea S8 oferă o varietate de opțiuni de poziționare, făcându-l suficient de flexibil pentru a se potriv în orice casă. Cei doi sateliți pot fi agățați de perete sau pot fi poziționate pe masă, în timp ce subwoofer-ul a fost proiectat special pentru a oferi un sunet extraordinar, indiferent unde alegeți să îl poziționați. Pur și simplu reglați comutatorul de sunet pentru a se obișnui cu noua poziție, relaxează-te, și ascultă cum S8 ajustează sunetul pentru a vă oferi un bas optim, în orice loc.

  • Numar articol
    1624722
Creare magazin online