Am uitat parola
Categorii
Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

Plantronics

sennheiser profesional audio

 

Ghidul tau autentic de shopping.

Viziteaza site-ul QWERTY Online pe ShopMania

 

 

 

 

Parteneri
Detalii produs


Apple Mouse

Apple Mouse
 • Apple Mouse
237 RON TVA inclus
Apple Mouse concentrează putere şi precizie într-un format miniatural. Având toate funcţionalităţile de clic multi-buton ascunse discret sub eleganta carcasă albă, Apple Mouse oferă în acelaşi timp un aspect plăcut şi performanţe de top. Şi să nu uităm de ingenioasa bilă de defilare — cel mai mic mecanism de acest tip utilizat vreodată într-un dispozitiv pentru introducerea datelor.

Design
La Apple Mouse, carcasa superioară este adevăratul buton. Precum în cazul precedentelor versiuni de maus Apple, trebuie doar să apăsaţi pe suprafaţa superioară pentru a face clic — corpul pivotează în sus şi în jos pentru a activa mecanismul isteţ de clic.

Multi-buton
Apple Mouse răspunde la presiunea degetelor dvs. în patru locuri diferite. În afara funcţiilor de clic de stânga şi de dreapta, bila de defilare acţionează precum un al treilea buton. Iar butoanele sensibile la presiune de pe părţile laterale ale Apple Mouse răspund atunci când le apăsaţi între două degete. Perfecte pentru utilizatorii Mac OS X, butoanele laterale sunt pre-programate pentru a activa Exposé şi pot fi personalizate după preferinţe.

Derulare
Bila de derulare la 360 de grade din Apple Mouse beneficiază de senzori miniaturali care vă permit să manipulaţi conţinutul afişat pe ecran prin mişcări minime ale degetului. Derulaţi în sus şi în jos pentru a citi o pagină Web sau un document de mari dimensinu. Derulaţi înainte şi înapoi pentru a urmări o cronologie în iMovie sau pentru a naviga un spreadsheet extins în Excel.
 • Specificaţii
  Necesar sistem Mac
  - Sistem Mac cu port USB 1.1 sau 2.0 disponibil
  - Mac OS X v10.4.8 sau ulterior

  Necesar sistem PC
  - PC cu port USB 1.1 sau 2.0 disponibil
  - Windows XP sau Windows 2000
  Funcţionează cu driverul standard inclus de Windows XP şi 2000. Nu necesită software suplimentar.
 • Producator
  Apple
  Numar articol
  mb112zm-b
Creare magazin online