Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul QWERTY Online pe ShopMania

 

 

 

 

Parteneri
Detalii produs


Apple Magic Mouse 2

Apple Magic Mouse 2
 • Apple Magic Mouse 2
 • Apple Magic Mouse 2
409 RON TVA inclus
Un mouse mai bun.
A început cu iPhone. A urmat iPod touch. Apoi MacBook Pro. Intuiţie, inteligenţă, dinamism. Tehnologia Multi-Touch introduce o modalitate net superioară de a interacţiona cu dispozitivele portabile — utilizând gesturi. Iar acum, vă prezentăm Magic Mouse, primul maus Multi-Touch din lume. Inclus standard cu orice nou iMac, poate fi adăugat oricărui sistem Mac echipat cu Bluetooth pentru un upgrade Multi-Touch.

Suprafaţa Multi-Touch.
Zona Multi-Touch acoperă suprafaţa superioară Magic Mouse, iar mausul în sine este chiar butonul. Derulaţi în orice direcţie cu un deget, răsfoiţi pagini web şi fotografii cu două, faceţi clic şi dublu-clic oriunde. În interiorul Magic Mouse se află un cip care îi traduce exact ceea ce doriţi să faceţi. Ceea ce înseamnă că Magic Mouse nu va lua o derulare drept o răsfoire. Şi ştie chiar şi atunci când doar vă odihniţi mâna pe el.

Sistem de detecţie laser.
Magic Mouse utilizează tehnologie performantă de detecţie laser, mult mai sensibilă şi mai reactivă pe mai multe suprafeţe decât detecţia optică tradiţională. Asta înseamnă că poate fi controlat cu mai multă precizie pe apropae orice suprafaţă — chair dacă este o masă de la cafenea sau biroul dvs. de acasă — făr a necesita un mousepad.

Wireless
Magic Mouse se conectează wireless cu Mac-ul dvs. prin Bluetooth, aşa încât nu există fire sau adaptoare separate pentru care să vă faceţi griji. Asociaţi Magic Mouse cu Mac-ul dvs. echipat Bluetooth şi bucuraţi-vă de o conexiune fiabilă şi securizată la distanţă de până la 10m. Când combinaţi Magic Mouse cu Apple Wireless Keyboard, veţi crea un birou complet eliberat de cabluri.
 • Specificaţii
  Necesar sistem:

  Un sistem Mac echipat cu Bluetooth
  Mac OS X v10.5.8 sau ulterior cu Wireless Mouse Software Update 1.0
 • Producator
  Apple
  Numar articol
  mb829zm-a
Creare magazin online