Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul QWERTY Online pe ShopMania

 

 

 

 

Parteneri
Detalii produs


Apple iPad 2 Dock

Apple iPad 2 Dock
142 RON TVA inclus
Conceput special pentru iPad 2, acest stativ vă oferă acces facil la un port pentru sincronizare sau încărcare şi un port de ieşire audio în linie pentru conectarea la difuzoare active printr-un cablu audio opţiunal. iPad 2 Dock este, de asemenea, compatibil cu alte accesorii iPad, precum Apple Digital AV Adapter şi iPad Camera Connection Kit.

Iată câteva moduri de utilizare iPad 2 Dock:

Conectaţi stativul la computer utilizând cablul USB inclus cu iPad 2 pentru sincronizare şi încărcare
Conectaţi stativul la o priză electrică utilizând adaptorul de alimentare iPad 10W USB Power Adapter (inclus cu iPad 2) pentru încărcare
Utilizaţi stativul pentru a susţine iPad 2 în unghiul perfect pentru redactarea de mesaje e-mail şi notiţe utilizând o tastatură Bluetooth sau pentru vizionarea videoclipurilor şi diaporamelor favorite.
Conectaţi stativul la un aparat TV sau videoproiector utilizând un accesoriu compatibil precum Apple Digital AV Adapter, Apple VGA Adapter, Apple Component sau Composite AV Cable.
Conectaţi stativul la un sistem stereo sau la un sistem de difuzoare active utilizând un cablu audio (opţional) pentru a reda muzică de pe iPad 2.
  • Specificaţii
    Produs compatibil iPad 2.
  • Producator
    Apple
    Numar articol
    mc940zm-a
Creare magazin online