Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


EPSON SureColor SC‑P8500D

EPSON SureColor SC‑P8500D
27 100 RON TVA inclus
Imprimantă foto de 44 inci
Imprimantă comercială de calitate superioară pentru fotografii și afișe, cu un design modern și
compact şi conectivitate Wi-Fi.
O soluție complet integrată care oferă imprimare eficientă, caracteristici inteligente și operare facilă. Designul discret este compact datorită suprafeței superioare și posterioare plate a imprimantei și adâncimii reduse a acesteia. SC-P8500D a fost proiectată cu capul de printare Epson PrecisionCore MicroTFP şi cu cernelurile tip pigment UltraChrome Pro6 în 6 culori, printre care și o nouă cerneală gri pentru a extinde gama cromatică.

Rapidă şi cu caracteristici multiple

Capul de printare PrecisionCore MicroTFP de 2,64 inci imprimă până la 18m2/oră cu o calitate fotografică. Rola dublă dispune de comutare automată între două tipuri sau dimensiuni diferite de medii de tipărire. De asemenea, rola de preluare automată permite imprimarea rolă-rolă cu productivitate ridicată, iar noul sistem de încărcare automată a hârtiei facilitează gestionarea de către utilizatorii fără experienţă a mediilor de tipărire, inclusiv a foilor decupate şi a cartoanelor pentru afișe. Wi-Fi pentru amplasarea aproape oriunde.

Dimensiuni compacte - design versatil

Designul SC-P8500D este atât modern, cât și compact. Se potrivește în majoritatea mediilor de lucru datorită designului său plat și discret.

Imprimări extrem de detaliate de fiecare dată

Setul de cerneluri tip pigment UltraChrome Pro6 în 6 culori al SC‑P8500D - care include o nouă cerneală gri - extinde gama cromatică și oferă gradaţii fine şi mai puţine granulaţii. Aceasta înseamnă o calitate de imprimare echivalentă cu a altor imprimante în 8 culori. Capul de printare PrecisionCore MicroTFP, tehnologia pentru picături de cerneală de dimensiuni variabile şi tehnologia de verificare a duzelor se combină pentru a produce imagini vibrante, de calitate superioară. De asemenea, imprimanta este echipată cu Adobe PS 3, oferind timpi de procesare mai rapizi pentru cea mai complexă reproducere a imaginilor1.

Caracteristici de securitate și gestionare

SC-P8500D include caracteristici IT și de securitate îmbunătățite. De asemenea, volumul de lucru poate fi gestionat mai eficient, prin intermediul aplicaţiilor de monitorizare a managementului la nivel central: Epson Cloud Solutions PORT și Epson Device Admin.

Caracteristici cheie

  • Design modern și compact Se integrează perfect în majoritatea mediilor de lucru. Conectivitate Wi-Fi.
  • Versatilitate Rolă dublă, preluare automată, comutare automată, cartuşe de cerneală de 350/700ml,
  • Viteze impresionante de imprimare Imprimă până la 18m2/oră cu o calitate fotografică
  • Funcţii de management Epson Cloud Solutions PORT și Epson Device Admin
  • Imagini vibrante, de înaltă calitate Calitate în 8 culori oferită de o imprimantă în 6 culori
  • Numar articol
    C11CJ50301A0
Creare magazin online