Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate

Politica de retur

1. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE FIZICE: 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative :

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati , QWERTY DESIGN SRL (www.qwerty.ro), Tornado Center, Str.Jiului Nr.2A, Et. 1, Sector 1, Bucuresti, E-mail: comenzi [at] qwerty.ro, cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele prin FAN Courier – 021 9336 (Bucuresti), https://www.selfawb.ro/selfawb.php sau inmanati-le direct noua, QWERTY DESIGN SRL (www.qwerty.ro), Tornado Center, Str.Jiului Nr.2A, Et. 1, Sector 1,Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarea produselor. 

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email comenzi [at] qwerty.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul (chiar daca este desigilat sau deteriorat), accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii). 
Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie.
Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul QWERTY ONLINE sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs nu se poate face prin curierii QWERTY ONLINE.

2. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE JURIDICE: 

In cazul persoanelor juridice (sau a tuturor asociatilor, organizatilor , societatilor etc care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), perioada de returnare este de 5 zile calendaristice (returnarea fizica a produselor se va face in maxim 3 zile calendaristice de la confirmarea returnarii) iar perioada maxima de returnare a baniilor este de 30 de zile. Costurile aferente returnarii vor fi suportate de catre EXPEDITOR. 

3. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  sau care nu respecta termenii de garantie
- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie
- Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate, extensii de garantie desigilate ; licente electronice (software/aplicatii pc, android etc.) - odata transmise electronic, nu se pot returna.
- Sisteme PC, laptopuri, ultrabookuri, servere cu sisteme de operare preinstalate, care au suferit modificari la sistemele de operare iar acestea nu se pot aduce la starea initiala (reinstalarea unor alte sisteme de operare, coruperea acestora din pricina utilizatorului)
- Telefoane mobile, smartphone-uri, tablete, sisteme de navigatie, mp3/4 playere, cd/dvd auto cu sistemele de operare schimbate fata de cele din fabrica (rootarea dispozitivelor  - acest lucru contravine conditiilor de garantie ale producatorilor)
- Cartuse desigilate. 
- Imprimante/multifunctionale/aparate de fax/plottere care au cartusele/tonerele desigilate. 
- Servere sau accesorii pentru acestea 
- Produse aduse pe comenzi speciale
- Produse susceptibile a se deteriora sau expira rapid
- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

4. RETURNAREA PRODUSELOR PESTE PERIOADA DE RETURNARE:

Produsele aferente unor comenzi care au depasit perioada de returnare se pot accepta doar cu penalizare aplicata la valoarea de achizitie. Valoarea penalizarii va fi calculata in functie de adaosul produsului si eventualele pierderi legate de o vanzare a produsului ca un produs resigilat. Valoarea minima de penalizare este de 5% iar cea maxima de 30%. Decizia de acceptare sau returnare va fi transmisa pe e-mail impreuna cu valoarea de penalizare, dupa receptionarea cererii de retur. Termenul maxim de raspuns este de 48 de ore (2 zile lucratoare).

5. DATE RETURNARE:

Produsele vor fi returnate (pachet complet, asa cum au fost primite si dupa caz impreuna cu produsele cadou) dupa confirmarea de primire (reply la e-mailul de retur), conform celor de mai jos:
QWERTY DESIGN SRL (www.qwerty.ro), Tornado Center, Str.Jiului Nr.2A, Et. 1, Sector 1, Bucuresti
Telefon : 021-2524496; E-mail : comenzi [at] qwerty.ro
Este recomandat ca produsele sa fie returnate direct la sediul nostru sau prin curier.

 

Creare magazin online