Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Tabla interactiva 95" EVOBOARD IB-95Q6 cu pentray inteligent, 16:10/16:9 tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere

Tabla interactiva 95" EVOBOARD IB-95Q6 cu pentray inteligent, 16:10/16:9 tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere
3 199 RON TVA inclus

u această tablă interactivă și suita software integrată se permite conectarea partenerilor educaționali în timp real, utilizând multiple platforme dedicate precum Zoom Meetings, Google Meet, Google Classroom, Microsoft Teams, Blue Jeans, Cisco Webex Meetings, Join.me, Zoho Meetings, Skype for business, GoToMeeting, Starleaf sau orice altă aplicație de învățământ la distanță sau videoconferință, participanții putând să interacționeze cu conținutul lecției și să continue comunicarea eficientă cu colegi, prieteni sau colaboratori.

Prin intermediul funcțiilor tactile se poate realiza interacțiunea simultană a participanților, păstrându-se caracterul realist al orelor de curs în raport cu felul în care se pot implica educabilii.


 

Ca măsură de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, se recomandă igienizarea suprafețelor și a markerelor cu soluție dezinfectantă (ex. soluție pentru igienizarea mâinilor pulverizată pe o cârpă moale care să nu zgârie suprafața).
 

 

   Educatia digitala este din ce in ce mai prezenta in invatamantul din Romania, evolutiile din domeniul tehnologiei ducand la schimbari fundamentale ale modului prin care copiii invata, propunand o abordare practica a curriculei scolare, cu scopul de a incuraja implicarea elevilor dar si de a le usura asimilarea de cunostinte.
 

      Departe de a fi o metoda de predare rezervata numai invatamantului prescolar, primar, gimnazial si liceal (gradinite, scoli, licee) notiunea de clasa interactiva poate fi intalnita pana la cele mai inalte etape ale educatiei (universitati), avand nenumarate beneficii. O mai buna interactiune intre participanti si un angajament mai mare din partea acestora, plus diversitatea lectiilor prin multitudinea de instrumente educative si experimentele simulatoare pentru diferite materii, sunt doar cateva dintre acestea.

 

       Tabla interactiva multi-touch EVOBOARD IB-95Q6 are un sistem de detecţie cu  senzori de imagine in infrarosu si suporta pana la 10 puncte de atingere si este prevazuta cu bare laterale pentru instrumente, magnetice, detasabile. astfel incat tabla poate avea aspect 16:10(cu barele atasate) si 16:9(c barele detasate) . Tehnologia inovativa si software-ul multidisciplinar disponibil atat in limba romana cat si in alte limbi de circulatie internationala ofera profesorilor  posibilitatea de a-si pune creativitatea in slujba  realizarii unor experiente extrem de atractive pentru elevi si studenti.­­ De asemenea, aceasta poate fi folosita cu succes si in mediul de afaceri oferind instrumentele necesare pentru a face prezentarile mult mai dinamice si collaborative. Este usor de montat si folosit, cu ajutorul interfetei HID nefiind necesara instalarea vreunui driver, rama ultra-subtire din aliaj de aluminiu ii ofera un aspect placut, iar consumul de energie este foarte scazut.
 


 
 Software-ul proprietar al tablei interactive EVOBOARD IB-95Q6 este corelat cu curricula scolara din Romania si ofera o galerie impresionanta cu materiale pentru chimie, fizica si matematica. De asemenea, exista posibilitatea de a fi personalizat cu elemente  specifice  fiecarei materii in parte – exemple: arta, sport, istorie, limba romana, tehnologie, religie, economie, limbi straine.


 

 • Specificatii tehnice

  Caracterisica speciala

  Recunoasterea gesturilor

  Tehnologie de atingere

  IR

  Puncte de atingere

  10

  Gesturi

  DA

  Recunoasterea atingerii

  DA

  Modalitate schimb cerneala

  Din meniul software, buton de pe suprafata tablei sau tavita inteligenta(optional)

  Markere

  3

  Tavita pentru markere

  Tavita activa cu 4 markere(rosu, albastru, negru, verde - detecteaza automat instrumentul selectat)

  Rezolutie

  32768 x 32768

  Viteza cursorului

  180 dot/s

  Metoda atingere

  Deget sau pen

  Acuratetea atingeruii

  <1mm

  Timp de raspuns

  8ms

  Conectare

  USB 2.0

  USB wireless

  Optional cu modul de conectare

  Software

  Software limba romana, integrare solutii de invatare online

  Sisteme de operare

  Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1,Windows 10, Linux, Mac, Android

  Alimentare

  USB - DC 4.6V 5.0V <1W ( 100mA at 5V)

  Conditii de lucru

  Interior sau exterior

  Depozitare

  Temperatura: -30 C~60 C Umiditate : 0%~95%

  Conditii de operare

  Temperatura: -10 C~45 C Umiditate : 10%~90%

  Instalare

  Pe perete sau optional pe stand mobil

  Model

  IB-95Q6

  Dimensiune totala

  2070 x1250 mm

  Dimensiunea proiectiei (mm)

  16:10 Aspect Ratio: 1911x1196

   

  16:9 Aspect Ratio: 2026x1140

  Diagonala exterioara

  95"

  Aspect Ratio

  16:10/16:9

  Greutate neta (kg)

  20

  Greutate colet (kg)

  28

  Dimensiunile produsului (mm)

  2070x1250x30

  Dimensiunile coletului (mm)

  2165x1360x80

  Puncte de calibrare

  4

 • Numar articol
  WBDINT-EV-IB-95Q
Creare magazin online