Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Totem de interior B01, B01V55N-BBB, pentru display 55'', inaltime 198 cm, greutate 68 kg, dimensiune 860x1977x500mm

Totem de interior B01, B01V55N-BBB, pentru display 55'', inaltime 198 cm, greutate 68 kg, dimensiune 860x1977x500mm
6 420 RON TVA inclus

Kiosk/Totem de interior B01 55"


TOTEM FĂRĂ STICLĂ SERIA B CU CLARITATE IMAGINEI NEREFLECTIVĂ

Totemul B Series este cea mai economică soluție de totem de semnalizare digitală pentru interior, produsă cu o concepție de design simplificată. Toate modelele Totem din Seria B sunt realizate din metal si au suprafata frontala fara sticla. Un alt scop al designului carcasei fără sticlă este de a face ca suprafața mată a ecranului monitoarelor profesionale să apară direct din exterior. Astfel, pierderea imaginii este minimizată la modelele Totem din seria B. Puteți monta cu ușurință monitorul și playerele media pe produs cu puncte de conectare VESA. Seria B Totem poate fi o soluție de semnalizare digitală multifuncțională pentru cerințele specifice ale proiectului dumneavoastră. Orice videoclip, imagine, informație sau site web poate fi publicat și poate fi transmise programate în funcție de oră sau zi. Are capacitatea de a lucra 7 zile 24 de ore cu posibilitatea de a difuza fără întrerupere.
Soluțiile Totem din seria B care sunt realizate din material integral metalic pentru interior, sunt foarte rezistente la impactul negativ al condițiilor de mediu și daune. Puteți transfera promovarea, anunțurile și campaniile mărcii dvs. în produsele totem din seria B instalate cu monitoare profesionale sau comerciale. Cu soluțiile totem din seria B, unde nu există costuri tradiționale de imprimare, puteți transfera instantaneu orice design în sistem pentru a oferi cea mai clară imagine publicului țintă.
 

Caracteristici cheie

 
  • Finisaje de înaltă calitate

  • Acces ușor pentru întreținere

  • Disponibil pentru suporturi pe podea

  • Montare ușoară a monitorului-TV

  • Coperți față și spate blocabile

  • Datorită structurii sale de acoperire în două sensuri, permite accesul atât în ​​față, cât și în spate. În produs, care are și opțiunea de fixare la sol pentru siguranță, puteți cumpăra și roți mobile care sunt opționale pentru un transport ușor. Soluțiile Totem din Seria B pot fi folosite pentru propriul brand sau închiriate diferitelor afaceri pentru o anumită perioadă. Având o soluție Totem seria B care este foarte avantajoasă atât din punct de vedere al utilizării, cât și din punct de vedere al veniturilor, puteți publica anunțuri și reclame timp de mulți ani fără cerințe suplimentare de buget.
Display-ul de 55'' nu este inclus

 

DESEN TEHNIC

  • Numar articol
    KIOSK-TOT-55-B01V55N-BBB
Creare magazin online