Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Videoproiector EPSON EB-755F

Videoproiector EPSON EB-755F
  • Videoproiector EPSON EB-755F
12 299 RON TVA inclus
EB-755F este o soluţie de afişare scalabilă, accesibilă, pe distanțe ultrascurte, pentru semnalistică informativă.
Acest proiector pentru distanțe ultrascurte oferă o alternativă eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ecrane, pentru afișarea imaginilor Full HD de înaltă calitate la până la 120 inch. Acesta oferă afişaje puternice şi informative într-o multitudine de medii, inclusiv retail, horeca, muzee şi galerii. Utilizatorii pot să aducă la viață pereți, ferestre și spații mici... şi chiar să proiecteze mesaje la timp, cum ar fi instrucțiuni pentru distanțare socială.

Inovatoare și rentabilă ca preț

Tehnologia laser avansată Epson este robustă, fiabilă și cu întreținere redusă. Aceasta oferă

culori luminoase şi vii într-o soluţie eficientă din punct de vedere al costurilor, având capacitatea de redare în dimensiuni mari. Această soluţie de afişare poate fi, de asemenea, ascunsă pentru a crea afişaje flotante şi fără limită, pentru a surprinde și încânta publicul.

Imagini mari și scalabile

EB-755F permite dimensiuni scalabile de până la 120 inch, în rezoluție Full HD cu luminozitate de 3.600 de lumeni și tehnologie 3LCD pentru culori luminoase și calitate superioară a ecranului.

Versatil şi uşor de instalat

Suficient de compact şi uşor de instalat de un singur tehnician, oferă flexibilitate pentru a respecta cele mai stricte cerinţe şi versatilitate pentru a lucra în spaţii înguste sau neobişnuite. Acesta poate fi montat pe perete, tavan, etaj sau chiar ascuns pentru a crea un mister. Designul său pentru distanțe ultrascurte permite proiecţia imaginilor mari de la o distanţă scurtă, chiar şi în spaţii înguste, cum ar fi ferestrele de magazin. Este disponibilă și o versiune albă.

Opţiuni de redare flexibile

Redați conținut direct de pe un stick USB, inclusiv: liste de redare, videoclipuri și conținut de semnalistică, utilizând caracteristica integrată de redare conţinut și software-ul Proiector Epson pentru management de conținut. Utilizatorii sunt capabili să conecteze două sau mai multe ecrane pentru a beneficia de îmbinarea încorporată a contururilor sau de a proiecta pe un întreg perete cu o imagine imensă. De asemenea, caracteristica de ecran împărțit permite utilizatorilor să conecteze mai multe surse de intrare pentru a afişa diferite conţinuturi.

Caracteristici cheie

  • Proiector versatil pentru semnalistică Design compact, discret, pe distanțe ultrascurte pentru spaţii strâmte
  • Imagine cu diagonala de până la 120 de inci Rezoluţie Full HD, luminozitatea de 3.600 de lumeni şi tehnologie 3LCD
  • Fiabilitate fără întreținere Proiector laser cu întreţinere redusă, cu garanţie de 5 ani
  • Instalare simplă Rotaţie de 360 de grade cu suport de proiecție în modul portret
  • Redare flexibilă Redați conținutul direct de pe un stick USB

 

 

 

 

Link catre pagina producatorului

  • Numar articol
    V11HA08640
Creare magazin online