Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Videoproiector Epson EB-520

Videoproiector Epson EB-520
4 300 RON TVA inclus
EB-520 furnizeaza imagini de calitate superioara si ofera standard o serie de caracteristici suplimentare astfel incat raportul calitate-pret sa fie mai bun pentru utilizatori. Fiind ideal pentru sali de curs sau sali de conferinte mici, acest proiector poate fi montat pe perete sau pe tavan sau poate fi amplasat pe o masa din apropierea peretelui pentru a elibera mai mult spatiu de lucru.
 

Imagine de inalta calitate
In combinatie cu tehnologia noastra 3LCD, EB-520 furnizeaza imagini stralucitoare de calitate superioara cu o precizie mai mare a culorilor. Imaginea poate fi vizualizata uniform chiar si in incaperile luminoase, datorita luminozitatii pe alb si pe culoare de acelasi nivel. Detaliile imaginilor sunt clare datorita raportului de contrast superior, iar noul nostru obiectiv pentru distante scurte permite furnizarea unor imagini mai bine definite si a unei focalizari imbunatatite.

 

Raport mai bun calitate-pret
Lampa din EB-520 are acum o durata de viata de pana la 10.000 ore in modul eco. Proiectorul economiseste energie chiar si in timpul prezentarilor prin reglarea automata a luminozitatii, in functie de continut. Functia de oprire A/V intrerupe prezentarea si reduce intensitatea luminoasa a lampii cu 70 % pentru a conserva energia in timp ce proiectorul nu este utilizat. Difuzorul integrat de 16 W al proiectorului permite continutului audio sa fie redat direct prin intermediul proiectorului, fara sa fie nevoie de difuzoare externe. Intrarea pentru microfon transforma proiectorul in sistem PA, ceea ce inseamna ca cei care realizeaza prezentarile pot fi auziti cu usurinta in mediul salilor de curs.

 

Usor de instalat si de utilizat
EB-520 beneficiaza de corectia trapezului atat pe orizontala, cat si pe verticala, pentru a obtine o imagine formata perfect si pentru a evita distorsionarile. Atunci cand configurati mai multe proiectoare, setarile OSD pot fi copiate de pe un proiector pe numeroase alte proiectoare, astfel ca nu este necesar sa configurati proiectoarele in mod individual. Software-ul de proiectie pentru PC-uri multiple permite afisarea simultana a continutului de pe patru dispozitive, inclusiv de pe PC-uri, tablete si telefoane smartphone.

 • CARACTERISTICI GENERALE

  Lumeni 2700
  Rezolutie nativa 1024 x 768
  Contrast 16000:1
  Diagonala maxima imagine (m) 2.74
  Diagonala minima imagine (m) 1.27
  Putere lampa (W) 200
  Durata de viata lampa (ore) 5000 / 10000 (Normal/Eco Mode)
  Diagonala display (inch) 0.55
  Tehnologie 3LCD
  Zoom 1:1.35 Digital
  Aspect imagine 4:3
  Conectori 1 x HDMI 1 x Audio out 1 x Mic 1 x S-Video In 1 x USB (Type A) 1 x USB (Type B) 1 x VGA Out 2 x VGA In 1 x Composite In RS-232C 2 x Audio In (mini-jack) 2 x Component In
  Conexiune retea RJ-45 Wi-Fi Ready
  Audio Da
  Difuzoare 16 W
  Reproducere culori (milioane) 1.07 miliarde

  VIDEO

  Dimensiuni (W x D x H mm) 344‎ x 315 x 94
  Greutate (Kg) 3.7
  Telecomanda Da
  Accesorii incluse Telecomanda Cablu alimentare Cablu Computer
  Putere consumata (W) 278
  Nivel zgomot (dB) 35
 • Numar articol
  V11H674040
Creare magazin online