Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Videoproiector Laser OPTOMA ZH507+

Videoproiector Laser OPTOMA ZH507+
11 899 RON TVA inclus

Videoproiector Laser OPTOMA ZH507+, FHD 1920 x 1080, 5500 lumeni, contrast 300,000:1

 

Proiector laser compact de înaltă luminozitate

Proiectorul ZH507 oferă un adevărat confort cu o întreținere redusă și o tehnologie laser cu durată mai lungă de viață într-un șasiu mic și ușor.

De asemenea, oferă compatibilitate 4K și HDR și o impresionantă 5500 de lumeni.

Cu zoom de 1,6, deplasare verticală a obiectivului și difuzoare încorporate de 10 W, ZH507+ face parte dintr-o gamă de produse care vin cu flexibilitatea suplimentară de control Crestron.
Potrivit pentru o mare varietate de aplicații, Full HD 1080p ZH507 este nativ 16:9, ceea ce îl face perfect pentru locuri mai mari, educație, muzee, case de cult și oriunde este necesară o imagine clară și luminoasă.

Specificatii
Proiector laser DuraCore Full HD 1080p, strălucitor, 5500 lumeni
Versatil : Zoom 1,6x, deplasare verticală a obiectivului, mod portret
Control suprem : Comenzi Crestron, Extron, AMX, PJ-Link și Telnet LAN
Durată lungă de viață și fiabilitate ridicată:  30.000 de ore de funcționare practic fără întreținere


Durata de viață lider în industrie, este obținută folosind tehnologia DuraCore de la Optoma.     Implementarea unor tehnici avansate de răcire cu diode laser și un design inovator rezistent la praf.

CONECTAȚI-VĂ ÎNTRE PLATFORME
Conectați orice dispozitiv.

Transmiteți, partajați sau transmiteți conținutul dvs. pe marele ecran în mod wireless cu CreativeCast Pro™. Oglindiți pe ecran imagini, clipuri video, documente și sunet de înaltă calitate de pe smartphone-ul, laptopul sau PC-ul dvs. - totul printr-o simplă apăsare de buton. Să vă aduceți propriul dispozitiv nu a fost niciodată mai ușor.
https://www.optoma.com/creativecast/

CONECTAȚI-VĂ ORICÂND, ORIUNDE.

Profesorii pot fi liniștiți știind că managerii lor IT îi pot sprijini de la distanță cu ajutorul soluției Optoma Management Suite (OMS). Managerii IT pot monitoriza și diagnostica problemele cu orice afișaj AV, astfel încât profesorii să nu fie lăsați în întuneric. Profesorii pot, de asemenea, să seteze alerte și să transmită anunțuri de urgență.


Motor optic etanș IP6X

Testat independent și certificat conform standardului IEC 60529 cu un grad de rezistență la praf Rezistența remarcabilă la praf, combinată cu luminozitatea excepțională, asigură durabilitatea de vârf în industrie; primordial pentru funcționarea fără întreținere 24/7 în medii provocatoare.

Full HD 1080p

Rezoluția de 1080p vă oferă imagini clare și detaliate din conținut HD fără reducere de scalare sau compresie; perfect pentru vizionarea de filme Blu-ray, transmisie HD și pentru jocuri video.

HDR compatibil

Capabil să primească și să afișeze metadate HDR, proiectoarele compatibile Optoma HDR vă permit să vedeți mult mai multe detalii și textură. Obiectele arată mai solide și mai naturale, iar detaliile suplimentare creează un sentiment mai mare de profunzime. E ca și cum ai privi printr-o fereastră.


 

Contrast superior

Adăugați mai multă profunzime imaginii dvs. cu un proiector cu contrast ridicat. În comparație cu tehnologia concurenței, proiectoarele Optoma DLP vă oferă alb mai strălucitor și negru ultra-bogat, imaginile prind viață și textul pare clar și clar - ideal pentru aplicații de afaceri și educaționale.


Culoare uimitoare

Proiectoarele Optoma oferă performanțe de culoare fiabile, potrivite pentru orice conținut și mediu. De la culori sRGB precise pentru imagini realiste până la prezentări vibrante și puternice. Avem un mod de afișare pentru a satisface nevoile dvs. Perfect pentru o gamă largă de prezentări grafice și video.


 

Deplasare verticală a lentilei

Simplificați instalarea cu deplasarea verticală a obiectivului, care oferă o gamă mai largă de posibilități de plasare a proiectorului. Acest lucru facilitează poziționarea proiectorului în camera dvs. și permite o gamă mai largă de opțiuni de dimensiune a ecranului.


Corecție în patru colțuri

Reglați cheia de boltă atât în ​​plan vertical, cât și în plan orizontal. Puteți deforma fiecare colț al imaginii pentru a crea o imagine perfect pătrată. Ideal pentru stivuirea imaginilor, pereții neuniformi sau acolo unde plasarea proiectorului este incomodă și trebuie instalată într-un unghi. 

Keystone automat

Auto Keystone ajustează automat efectul de trapez atunci când proiectorul este în afara axei pentru a crea o imagine aliniată*. *Trapezul automat ajustează imaginea doar în plan vertical.


Proiectie portret

Ideal pentru aplicațiile de semnalizare digitală, puteți roti proiectorul cu 90 de grade pentru a proiecta o imagine portret.

Proiecție 360*

Imaginile pot fi proiectate pe o gamă de 360°* de-a lungul axei orizontale a proiectorului.
*Pentru mai multe informații, consultați manualul de utilizare

Control

Dispunând de o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.

• Proiectoarele RS232 Optoma vin cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face simplu și ușor de gestionat folosind orice sistem de control.

• Compatibil AMX Protocolul de descoperire dinamică este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.

• Crestron RoomView Folosind software-ul compatibil RoomView®, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp de pe orice computer

• Compatibil Extron IPLink Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron

PJLink

Protocolul PJLink este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile PJLink.

Telnet

Acest model este capabil să primească comenzi prin telenet, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile Telnet.

Full 3D

Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat din aproape orice sursă 3D, inclusiv plăci grafice compatibile 3D, difuzare 3D și servere media 3D de ultimă generație.

Difuzor integrat

Un difuzor încorporat puternic oferă o calitate excepțională a sunetului și o configurare ușoară, fără a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare.

Alimentare USB

Utilizați portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast.

AV mute

Păstrați controlul asupra prezentării dvs. cu sunetul AV. Îndreptați-vă atenția publicului departe de ecran prin golirea imaginii atunci când nu este necesar.

Quick resume

Această caracteristică permite proiectorului să fie pornit instantaneu din nou, dacă este oprit accidental.

Oprire automată

Pot exista cazuri în care proiectorul rămâne în funcțiune când nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, funcția „Oprire automată” oprește automat proiectorul după o anumită perioadă de timp dacă nu este utilizat


 

Pornire directă

Proiectorul va porni instantaneu atunci când unitatea este alimentată. Acest lucru elimină nevoia de a porni manual proiectorul prin intermediul telecomenzii sau al tastaturii, ideal pentru utilizarea în încăperi cu un întrerupător „master”.

 

Oprire directă

Opriți proiectorul imediat sau direct de la rețea. Aceasta înseamnă că nu trebuie să așteptați ca proiectorul să se răcească înainte de a-l opri.

Funcționare 24/7

Proiectoarele Optoma au fost proiectate să funcționeze 24 de ore pe zi în orientare standard. Perfect pentru aplicații în care sunt necesare perioade prelungite de utilizare. Sub rezerva termenilor și condițiilor de 24 de ore.
Funcționare 24/7 - se aplică garanția standard a lămpii. Garanția proiectorului se bazează pe orele standard de utilizare. Pentru performanțe optime, Optoma recomandă ca proiectorul să fie oprit sau plasat în modul de așteptare timp de 30 de minute la fiecare 24 de ore, pentru a prelungi durata de viață a lămpii.
WiFi
Conectați-vă la rețeaua dvs. fără fir pentru acces la internet și actualizări OTA (over the air).Specificatii tehnice:

Dispaly / imagine
Tehnologia de afișare: DLP™
Rezoluție: 1080p Full HD (1920x1080)
Luminozitate: 5.500 lumeni
Raport de contrast: 300,000:1
Raport de aspect nativ: 16:9
Raport de aspect - compatibil: 4:3
Corecție trapezoidală - orizontală: +/-30°
Corecție trapezoidală - verticală: +/-30°
Dispune de corecție trapezoidală automată verticală: Da
Culori afișabile (milioane): 1073.4
Rata de scanare orizontală: 15,375 ~ 91,146 Khz
Rata de scanare verticală: 50 ~ 85 Hz (120Hz pentru 3D)Hz
Uniformitate: 80%
Dimensiunea ecranului: 0,51 m ~ 8,14 m (20,2" ~ 320,4") diagonală

Lampa
Tipul sursei de lumină: Laser
Durata de viață a LASER-ului: 30.000 de ore

Optica
Raport de proiecție: 1.4:1 ~ 2.24:1
Distanța de proiecție (m): 1m - 10m
Zoom: 1.6
Tip de zoom: Manual
Lungime focală (mm): 20.91mm~32.62mm/0.823"~1.284"
Deplasarea obiectivului: Vertical +16%.
Decalaj nativ: 100%
Schimbarea lentilelor: Da - consultați documentația pentru detalii

Conexiuni
Intrări:  1 x HDMI 2.0, 1 x HDMI 1.4a suport 3D, 1 x VGA (YPbPr/RGB), 2 x audio 3,5 mm, 1 x microfon 3,5 mm, 1 x video compozit
Ieșiri:  1 x VGA, 1 x audio 3,5 mm, 1 x USB-A de 1,5 A, 1 x USB-A 2.0, 1 x USB-A 3.0
Control: 1 x RS232, 1 x RJ45, 1 x 12V trigger, 1 x micro USB service, 1 x sincronizare 3D

General
Nivelul de zgomot (tipic): 30dB
Nivelul de zgomot (maxim): 32dB
Compatibilitate PC: UHD, FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
Compatibilitate 2D: NTSC M/J, 3.58MHz, 4.43MHz PAL B/D/G/H/I/M/N, 4,43MHz SECAM B/D/G/K/K1/L, 4.25/4.4MHz 480i/p, 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz)
Compatibilitate 3D: Side-by-Side: 1080i50 / 60, 720p50 / 60 Pachet de cadre: 1080p24, 720p50 / 60 Over-Under: 1080p24, 720p50 / 60
3D: Full 3D
Securitate: Bară de securitate, Blocare Kensington, Interfață protejată prin parolă
Clasificare IP: IP6X
OSD / limbi de afișare: 25 de limbi: arabă, cehă, daneză, daneză, olandeză, engleză, farsi, finlandeză, franceză, germană, greacă, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, chineză (simplificată), spaniolă, suedeză, chineză (tradițională), turcă, vietnameză, maghiară.
Funcționare 24/7: Da
Funcționare la 360°: Da
Condiții de funcționare: 5°C~40°C/41°F~104°F, altitudine maximă 3000M/9843ft, umiditate maximă 85%.
Telecomandă: Telecomandă de date cu funcție de mouse
Disiparea căldurii: 918BTU/oră
Numărul de difuzoare: 2
Watts per difuzor: 10W
În cutie:
Cablu de alimentare AC
Telecomandă
2 baterii AAA
Adaptor USB fără fir
Manual de utilizare de bază
Decalaj de intrare: 16.20ms
Modele wireless opționale: UHDCast Pro, QuickCast Bundle, QuickCast starter kit

Retea
LAN - control: Da

Alimentare
Alimentarea cu energie electrică: 100V ~ 240V, 50-60Hz
Consumul de energie (standby): <0.5W
Consumul de energie (min): 227W
Consumul de energie (max.): 282W

Dimensiuni si greutate
Dimensiuni (L x P x H) mm: 337 x 265 x 122,5
Greutate brută: 6,6 kg
Greutate netă: 4,5 kg

  • Numar articol
    E9PD7K502EZ1
Creare magazin online