Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Videoproiector Laser OPTOMA ZU725T

-17%
Videoproiector Laser OPTOMA ZU725T
25 399 RON TVA inclus
Promoție: 21 199 RON TVA inclus
Proiector laser de instalare profesională ultra luminos
Cu o putere de 7800 de lumeni și compatibilitate 4K și HDR, ZU725T dispune de un motor optic certificat IP5X rezistent la praf pentru capacități de funcționare 24/7, oferind o proiecție fără întreținere reală pentru până la 30.000 de ore de performanță puternică în modul Eco. Alte caracteristici includ zoom și focalizare motorizate, deplasare motorizată completă a obiectivului și difuzoare duble de 10 W încorporate.

Luminozitatea ridicată, precizia culorilor și funcționarea silențioasă, alături de un zoom de 1,6x, fac din acest proiector soluția ideală pentru o varietate de scenarii pentru utilizatorii finali și medii profesionale, cum ar fi simularea, edge-blending-ul și maparea proiecțiilor, precum și instalațiile imersive.

Flexibilitatea de control suplimentară oferită de HDBaseT și LAN face din acest proiector o soluție de instalare și uitare la prețuri accesibile.

Caracteristici

Proiector laser DuraCore de 7800 lumeni
Ultra luminos pentru instalații imersive

Deplasare motorizată completă a obiectivului
Ideal pentru o configurare simplă

Marjă mare de zoom
Zoomul motorizat extinde oportunitățile de plasare

Durată lungă de viață
Oferă 30.000 de ore de funcționare practic fără întreținere


Durata de viață de top din industrie este obținută cu ajutorul tehnologiei DuraCore de la Optoma. Implementează tehnici avansate de răcire a diodei laser și un design inovator rezistent la praf.


Deplasarea completă a obiectivului face ca instalarea să fie simplă și fără probleme, oferind flexibilitatea de a muta imaginea proiectată pe verticală sau orizontală, precum și de a ajusta dimensiunea ecranului fără a fi nevoie să mutați sau să repoziționați proiectorul.Corecție la patru colțuri
Reglați trapezul atât în plan vertical, cât și în plan orizontal. Puteți deforma individual fiecare colț al imaginii pentru a crea o imagine perfect pătrată. Ideal pentru suprapunerea imaginilor, pereți denivelați sau în cazul în care amplasarea proiectorului este incomodă și trebuie instalat la un unghi.


IP5X Motor optic rezistent la praf
Testat și certificat independent în conformitate cu standardul IEC 60529, cu un grad de rezistență la praf IP5X. Rezistența remarcabilă la praf, combinată cu luminozitatea excepțională, asigură o durabilitate de top în industrie; de o importanță capitală pentru funcționarea fără întreținere 24/7 în medii dificile.HDBaseT™
Comenzile video Full HD, audio, de rețea și de control, fără compromisuri și fără compresie, toate livrate pe un singur cablu de tip CAT, cu o capacitate de până la 100 de metri/328 de picioare fără pierderi de semnal, fac ca instalarea să fie lipsită de complicații. HDBaseT™ simplifică cerințele de cablare și reduce complexitatea instalării, economisind timp și reducând costurile.Capabile să primească și să afișeze meta-date HDR, proiectoarele Optoma compatibile HDR vă permit să vedeți mult mai multe detalii și texturi. Obiectele par mai solide și mai vii, iar detaliile suplimentare creează o senzație mai mare de profunzime. Este ca și cum te-ai uita printr-o fereastră.Proiecție portret
Ideal pentru aplicațiile de semnalizare digitală, puteți roti proiectorul la 90 de grade pentru a proiecta o imagine portret.Cu proiecția la 360°*, imaginile pot fi afișate în orice orientare, oferindu-vă libertatea și versatilitatea de a instala acest proiector în locația dorită.

*Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați manualul de utilizare


Procesor integrat de deformare și amestecare a marginilor
Procesorul integrat de warping și edge blending permite deformarea și amestecarea mai multor proiectoare fără hardware suplimentar dedicat, reducând astfel costurile și complexitatea instalării. Configurarea deformării și a îmbinării marginilor se face fie cu ajutorul ecranului proiectorului, fie cu ajutorul unui software pentru PC, în funcție de model.

*Este necesară o placă grafică compatibilă cu mai multe ieșiri cu funcție de suprapunere.


Sistem de gestionare a culorilor (CMS)
Afișează culori precise și realiste pentru a se potrivi cât mai bine cu mediul de vizionare. Această caracteristică unică vă oferă flexibilitatea de a regla cu precizie setările de culoare ale proiectorului pentru o precizie optimă.True AV mute
True AV mute permite oprirea și pornirea instantanee a sursei de lumină a proiectorului prin simpla apăsare a unui buton. Spre deosebire de funcționalitatea AV mute standard, proiectorul nu emite nicio lumină, ceea ce asigură o întunecare de 100% a ecranului.Full 3D
Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat de la aproape orice sursă 3D, inclusiv de la plăci grafice compatibile 3D, de la transmisiuni 3D și de la servere media 3D de ultimă generație.Telecomandă cu fir
Conexiunea la distanță cu fir permite ca toate aspectele proiectorului să fie controlate individual, fără a fi nevoie de o linie de vizibilitate spre proiector; de neprețuit atunci când se utilizează mai multe unități în timpul evenimentelor live.


Personalizați-vă proiectorul
Aveți proiectorul în orice culoare. Alegeți din orice culoare RAL. Perfect pentru instalații personalizate.
*Contactați-ne pentru mai multe informații

Oprire directă a alimentării
Opriți proiectorul imediat sau direct de la rețea. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să așteptați ca proiectorul să se răcească înainte de a-l opri.Putere constantă
Permite utilizatorilor să seteze nivelurile de putere pentru a satisface cerințele individuale ale instalației. Nivelurile de putere pot fi gestionate pentru a obține cea mai luminoasă imagine sau cea mai lungă durată de viață a sursei de lumină - sau oriunde între acestea.


Luminozitate constantă
Tehnologia avansată de detectare a luminii permite setarea unor niveluri de luminozitate care vor rămâne neschimbate în timp. Ideală pentru asigurarea unei luminozități constante pentru instalații cu reglaj fin.


Acest model este capabil să primească comenzi prin telenet, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile Telnet.


Control
Cu o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.

- RS232
Proiectoarele Optoma sunt prevăzute cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face ca acestea să fie simplu și ușor de gestionat cu ajutorul oricărui sistem de control.

- Compatibil cu AMX
Protocolul de descoperire dinamică este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.

- Crestron RoomView
Cu ajutorul software-ului RoomView® compatibil, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp, de pe orice computer.

- Compatibil cu Extron IPLink
Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extr
 • Ore de funtionare lampa: 30.000 de ore
  Dimensiuni videoproiector: 486 x 432.5 x 176 mm
  Raport distanta proiectie: 1.25-2:1
  Garantie: 36 de luni pentru unitate si 60 de luni sau 12.000 de ore pentru sursa de lumina
  Consum energie: (standby) 0.5W, (min) 260W, (max) 520W
  Part no videoproiector: W9PD7KM01VZ1R
  Zoom optic videoproiector: 1.6x
  Functii importante: Lens shift: Vertical: +/-55%, Horizontal: +/-25%
  Greutate: 14 kg
  Nivelul de zgomot: (typical) 34dB, (max) 36dB
  Conexiuni (intrari/iesri): Inputs 1 x HDBaseT, 1 x HDMI 2.0, 1 x HDMI 1.4a 3D support, 1 x VGA, 1 x 3D sync, 1 x Audio 3.5mm, Outputs 1 x HDMI 2.0, 1 x 3D sync, 1 x USB-A power 1.5A, 1 x Audio 3.5mm, Control 1 x 12V trigger, 1 x Wired remote, 1 x RJ45, 1 x RS232
  Sursa de lumina LASER
  Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1200 (WUXGA)
  RJ45 Lan Display NU
  Luminozitate 7800
  Contrast dinamic/nativ 3.000.000:1
  Tehnologie DLP
  Format imagine 16:10
  Functie speciala Business
  AUDIO DA
  RJ45 Lan Control DA
  WiFi incorporat NU
  WiFi optional DA
 • Numar articol
  W9PD7KM01VZ1R
Creare magazin online