Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Videoproiector OPTOMA EH401

Videoproiector OPTOMA EH401
  • Videoproiector OPTOMA EH401
3 690 RON TVA inclus


EH401 este un proiector Full HD compact cu o luminozitate ridicată de 4000 de lumeni. Proiectat pentru a fi utilizat în orice moment al zilei, acest proiector versatil este potrivit pentru utilizare profesională - de la săli de ședințe la săli de clasă. Acest proiector plin de funcții este compatibil 4K și HDR, are un difuzor încorporat, oferă culori proiectate de înaltă calitate și o durată de viață lungă a lămpii pentru un cost total de proprietate mai mic.
 

Caracteristici:
Proiector Full HD 1080p luminos
4000 lumeni pentru prezentări pe ecran mare

Compatibil cu 4K UHD și HDR
Vedeți mai multe detalii și texturi pentru o mai mare senzație de profunzime

Conectivitate ușoară
2x HDMI, alimentare USB și difuzor încorporat

Portabil și ușor
Se instalează ușor sau se poate lua în mod convenabil în deplasare

 


Lumini la vizionare
Acest proiector multifuncțional pentru divertisment la domiciliu combină luminozitatea ridicată și culorile vii pentru imagini vibrante și realiste în medii bine iluminate* - ideal pentru vizionarea emisiunilor TV, a sporturilor și filmelor sau a jocurilor cu familia sau prietenii în orice moment al zilei.

*Fără lumină solară directă sau lumini îndreptate asupra ecranului.


Contrast superior
Adăugați mai multă profunzime imaginii dvs. cu un proiector cu contrast ridicat. În comparație cu tehnologia concurentă, proiectoarele Optoma DLP vă oferă un alb mai strălucitor și un negru ultra-bogat, imaginile prind viață, iar textul apare clar și limpede - ideal pentru aplicații de afaceri și educație.


 

Full HD 1080p
Rezoluția de 1080p vă oferă imagini clare și detaliate din conținutul HD, fără reducere sau compresie; perfect pentru vizionarea de filme Blu-ray, transmisiuni HD și jocuri video.
Culori uimitoare
Oferiți prezentări puternice și lecții educaționale cu culori uimitoare. Proiectoarele Optoma oferă o performanță cromatică fiabilă, potrivită pentru orice conținut și mediu. De la culori precise sRGB pentru imagini realiste la prezentări vibrante și pline de viață. Avem un mod de afișare care să răspundă în mod specific nevoilor dvs. Perfect pentru o gamă largă de prezentări grafice și video.
Compatibil cu HDR
Capabile să primească și să afișeze meta-date HDR, proiectoarele Optoma compatibile HDR vă permit să vedeți mult mai multe detalii și texturi. Obiectele par mai solide și mai reale, iar detaliile suplimentare creează o senzație mai mare de profunzime. Este ca și cum ați privi printr-o fereastră.
Full 3D
Afișați conținut 3D adevărat din aproape orice sursă 3D, inclusiv playere Blu-ray 3D, transmisiuni 3D și console de jocuri de ultimă generație.
Difuzor integrat
Un difuzor integrat oferă un suport audio excelent și o configurare ușoară, fără a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare.
USB-Power
Utilizați portul USB-A pentru a alimenta dispozitive externe (5V/1,5A)
Funcționare 24/7
Proiectoarele Optoma au fost proiectate pentru a funcționa 24 de ore pe zi în orientare standard. Perfect pentru aplicațiile în care sunt necesare perioade prelungite de utilizare. Supus termenilor și condițiilor de 24 de ore.
Oprire automată a alimentării
Pot exista cazuri în care proiectorul este lăsat în funcțiune atunci când nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, funcția "oprire automată" oprește automat proiectorul după o perioadă de timp stabilită, dacă nu este utilizat.
Eco+
Tehnologia Eco+ reunește un contrast ridicat, o durată de viață îmbunătățită a lămpii și funcții de economisire a energiei ușor de utilizat, reducând în același timp consumul de energie.

 


Economie de energie
Utilizând modurile de lampă special concepute, puteți reduce consumul de energie cu până la 70%. Fiecare mod are, de asemenea, un efect pozitiv asupra duratei de viață a lămpii, reducând în același timp întreținerea și contribuind la economisirea atât a energiei, cât și a costurilor de funcționare.

Eco AV mute
Păstrați controlul asupra prezentării dvs. cu Eco AV mute. Îndepărtați atenția audienței de la ecran, oprind imaginea atunci când nu mai este necesară. Acest lucru reduce, de asemenea, consumul de energie cu până la 70%, prelungind și mai mult durata de viață a lămpii.

Rezumat rapid
Această funcție permite repornirea instantanee a proiectorului în cazul în care acesta este oprit din greșeală.

Pornire directă
Proiectorul va porni instantaneu atunci când unitatea este alimentată cu energie electrică. Acest lucru elimină necesitatea de a porni manual proiectorul prin intermediul telecomenzii sau al tastaturii, ideal pentru utilizarea în încăperi cu un întrerupător de alimentare "principal".

Oprire directă a alimentării
Opriți proiectorul imediat sau direct de la rețea. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să așteptați ca proiectorul să se răcească înainte de a-l opri.
  

  • Numar articol
    E9PV7GA10EZ1
Creare magazin online