Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Videoproiector OPTOMA ZU920T

Videoproiector OPTOMA ZU920T
 • Videoproiector OPTOMA ZU920T
41 599 RON TVA inclus
Proiector laser de instalare profesională ultra luminos
Cu o putere de 9800 de lumeni și compatibilitate 4K și HDR, ZU920T dispune de un motor optic certificat IP5X rezistent la praf pentru capacități de funcționare 24/7, oferind o proiecție fără întreținere reală pentru până la 30.000 de ore de performanță puternică în modul Eco. Alte caracteristici includ zoom și focalizare motorizate, deplasare motorizată completă a obiectivului și difuzoare duble de 10 W încorporate.

Luminozitatea ridicată, precizia culorilor și funcționarea silențioasă, alături de un zoom de 1,6x, fac din acest proiector soluția ideală pentru o varietate de scenarii pentru utilizatorii finali și medii profesionale, cum ar fi simularea, edge-blending-ul și maparea proiecțiilor, precum și instalațiile imersive.

Flexibilitatea de control suplimentară oferită de HDBaseT și LAN face din acest proiector o soluție de instalare și uitare la prețuri accesibile.

Caracteristici

Proiector laser DuraCore de 9800 lumeni
Ultra luminos pentru instalații imersive

Deplasare motorizată completă a obiectivului
Ideal pentru o configurare simplă

Marjă mare de zoom
Zoomul motorizat extinde oportunitățile de plasare

Durată lungă de viață
Oferă 30.000 de ore de funcționare practic fără întreținere


Durata de viață de top din industrie este obținută cu ajutorul tehnologiei DuraCore de la Optoma. Implementează tehnici avansate de răcire a diodei laser și un design inovator rezistent la praf.


Deplasarea completă a obiectivului face ca instalarea să fie simplă și fără probleme, oferind flexibilitatea de a muta imaginea proiectată pe verticală sau orizontală, precum și de a ajusta dimensiunea ecranului fără a fi nevoie să mutați sau să repoziționați proiectorul.Corecție la patru colțuri
Reglați trapezul atât în plan vertical, cât și în plan orizontal. Puteți deforma individual fiecare colț al imaginii pentru a crea o imagine perfect pătrată. Ideal pentru suprapunerea imaginilor, pereți denivelați sau în cazul în care amplasarea proiectorului este incomodă și trebuie instalat la un unghi.


IP5X Motor optic rezistent la praf
Testat și certificat independent în conformitate cu standardul IEC 60529, cu un grad de rezistență la praf IP5X. Rezistența remarcabilă la praf, combinată cu luminozitatea excepțională, asigură o durabilitate de top în industrie; de o importanță capitală pentru funcționarea fără întreținere 24/7 în medii dificile.HDBaseT™
Comenzile video Full HD, audio, de rețea și de control, fără compromisuri și fără compresie, toate livrate pe un singur cablu de tip CAT, cu o capacitate de până la 100 de metri/328 de picioare fără pierderi de semnal, fac ca instalarea să fie lipsită de complicații. HDBaseT™ simplifică cerințele de cablare și reduce complexitatea instalării, economisind timp și reducând costurile.Capabile să primească și să afișeze meta-date HDR, proiectoarele Optoma compatibile HDR vă permit să vedeți mult mai multe detalii și texturi. Obiectele par mai solide și mai vii, iar detaliile suplimentare creează o senzație mai mare de profunzime. Este ca și cum te-ai uita printr-o fereastră.Proiecție portret
Ideal pentru aplicațiile de semnalizare digitală, puteți roti proiectorul la 90 de grade pentru a proiecta o imagine portret.Cu proiecția la 360°*, imaginile pot fi afișate în orice orientare, oferindu-vă libertatea și versatilitatea de a instala acest proiector în locația dorită.

*Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați manualul de utilizare


Procesor integrat de deformare și amestecare a marginilor
Procesorul integrat de warping și edge blending permite deformarea și amestecarea mai multor proiectoare fără hardware suplimentar dedicat, reducând astfel costurile și complexitatea instalării. Configurarea deformării și a îmbinării marginilor se face fie cu ajutorul ecranului proiectorului, fie cu ajutorul unui software pentru PC, în funcție de model.

*Este necesară o placă grafică compatibilă cu mai multe ieșiri cu funcție de suprapunere.


Sistem de gestionare a culorilor (CMS)
Afișează culori precise și realiste pentru a se potrivi cât mai bine cu mediul de vizionare. Această caracteristică unică vă oferă flexibilitatea de a regla cu precizie setările de culoare ale proiectorului pentru o precizie optimă.True AV mute
True AV mute permite oprirea și pornirea instantanee a sursei de lumină a proiectorului prin simpla apăsare a unui buton. Spre deosebire de funcționalitatea AV mute standard, proiectorul nu emite nicio lumină, ceea ce asigură o întunecare de 100% a ecranului.Full 3D
Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat de la aproape orice sursă 3D, inclusiv de la plăci grafice compatibile 3D, de la transmisiuni 3D și de la servere media 3D de ultimă generație.Telecomandă cu fir
Conexiunea la distanță cu fir permite ca toate aspectele proiectorului să fie controlate individual, fără a fi nevoie de o linie de vizibilitate spre proiector; de neprețuit atunci când se utilizează mai multe unități în timpul evenimentelor live.


Personalizați-vă proiectorul
Aveți proiectorul în orice culoare. Alegeți din orice culoare RAL. Perfect pentru instalații personalizate.
*Contactați-ne pentru mai multe informații

Oprire directă a alimentării
Opriți proiectorul imediat sau direct de la rețea. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să așteptați ca proiectorul să se răcească înainte de a-l opri.Putere constantă
Permite utilizatorilor să seteze nivelurile de putere pentru a satisface cerințele individuale ale instalației. Nivelurile de putere pot fi gestionate pentru a obține cea mai luminoasă imagine sau cea mai lungă durată de viață a sursei de lumină - sau oriunde între acestea.


Luminozitate constantă
Tehnologia avansată de detectare a luminii permite setarea unor niveluri de luminozitate care vor rămâne neschimbate în timp. Ideală pentru asigurarea unei luminozități constante pentru instalații cu reglaj fin.


Acest model este capabil să primească comenzi prin telenet, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile Telnet.


Control
Cu o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.

- RS232
Proiectoarele Optoma sunt prevăzute cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face ca acestea să fie simplu și ușor de gestionat cu ajutorul oricărui sistem de control.

- Compatibil cu AMX
Protocolul de descoperire dinamică este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.

- Crestron RoomView
Cu ajutorul software-ului RoomView® compatibil, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp, de pe orice computer.

- Compatibil cu Extron IPLink
Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron
 • Display technology
  DLP
  Resolution
  WUXGA (1920x1200)
  Brightness
  9,800 lumens
  ANSI brightness
  8,200
  Contrast ratio
  3,000,000:1
  Contrast ratio - full on/off
  1,100:1
  Native aspect ratio
  16:10
  Aspect ratio - compatible
  4:3,16:9,16:10
  Keystone correction - horizontal
  30°
  Keystone correction - vertical
  30°
  Uniformity
  95%
  Screen size
  1.27m ~ 7.62m (50" ~ 300") diagonal

  Lamp info

  Light source type
  DuraCore Laser
  LASER life
  30,000 hours

  Optical

  Throw ratio
  1.25:1 ~ 2:1
  Projection distance (m)
  1.33m - 13.06m
  Zoom
  1.6
  Zoom type
  Motorised
  Focal length (mm)
  18.72~29.59
  Lens shift
  Vertical: +/-55%, Horizontal: +/-25%
  Native offset
  50%
  Lens shift
  Yes - {{downloads_link}}

  Connectivity

  Connections
  Inputs 1 x HDBaseT, 2 x HDMI 2.0, 1 x VGA, 1 x 3D sync, 1 x Audio 3.5mm
  Outputs 1 x HDMI 2.0, 1 x 3D sync, 1 x USB-A power 1.5A, 1 x Audio 3.5mm
  Control 1 x 12V trigger, 1 x Wired remote, 1 x RJ45, 1 x RS232
  LAN - wireless networking
  No

  General

  Noise level (min)
  36dB
  Noise level (max)
  38dB
  Security
  Security bar, Kensington Lock
  OSD / display languages
  9 languages: English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Chinese (simplified), Spanish, Chinese (traditional)
  24/7 operation
  Yes
  360° operation
  Yes
  Remote control
  Backlit ProAV remote
  Speaker count
  2
  Watts per speaker
  10W

  Networking

  LAN - wireless networking
  No
  LAN
  Yes

  Power

  Power supply
  AC 90 – 264V 50/60 Hz
  Power consumption (min)
  260W
  Power consumption (max)
  505W

  Weight and dimensions

  Dimensions (W x D x H) mm
  486 x 432.5 x 176
  Gross weight
  17.5 kg
  Net weight
  14 kg
 • Numar articol
  W9PD7K201VZ1
Creare magazin online