Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Videoproiector interactiv Optoma W319USTire

Videoproiector interactiv Optoma W319USTire
5 799 RON TVA inclus

Videoproiector interactiv Optoma W319USTire , Ultra Short Throw, WXGA 1280 x 800, 3500 lumeni

 

W319USTire este perfect pentru afaceri, școli și colegii. Este luminos (3500 de lumeni) și folosește tehnologia interactivă IR, permițând oamenilor să lucreze simultan pe ecran folosind un stilou. Raportul de aruncare de 0,27:1 înseamnă că poate proiecta o imagine de 100 inchi de la mai puțin de 0,5 m distanță. Și instalarea proiectorului atât de aproape de ecran evită proiectarea de umbre pe ecran de la prezentator(i).


Oferă un pachet complet pentru învățarea antrenantă, cu multe funcții noi, inclusiv două intrări HDMI, port USB alimentat, difuzor puternic încorporat de 16 W, durată de viață îmbunătățită a lămpii, șasiu compact și un sistem de montare complet nou pentru o configurare rapidă și simplă.


Caracteristici:
Tehnologie interactivă pentru stilou IR

Lentile cu rază ultra-scurtă - imagine de 100 inchi de la mai puțin de jumătate de metru distanță

Proiector luminos WXGA - 3500 ANSI lumeni

Control suprem - comenzi Crestron, Extron, AMX, PJ-Link și Telnet LAN

 


Proiectie ultra scurtă

Cu un obiectiv cu rază ultra-scurtă, puteți proiecta o imagine impresionantă mai mare de 100” de la mai puțin de un metru distanță. Acest lucru vă permite să plasați proiectorul mai aproape de perete, reducând umbrele, astfel încât să puteți prezenta cu ușurință; perfect pentru aplicații interactive.

 

Tehnologie interactivă pentru stilou IR

Tehnologia interactivă a creionului IR de la Optoma permite a două persoane să lucreze simultan pe ecran folosind un stilou. Este ușor să desenați, să adnotați, să măriți și să rotiți imagini pe ecranul proiectat. Puteți chiar să deschideți documente sau să navigați pe web fără să atingeți computerul. Proiectate pentru afaceri, școli și colegii, mai multe puncte de contact permit un mod mai natural și mai intuitiv de a interacționa cu conținutul digital.

 


Culori uimitoare

Oferă prezentări puternice și lecții educaționale cu culori uimitoare. Proiectoarele Optoma oferă performanțe de culoare fiabile, potrivite pentru orice conținut și mediu. De la culori sRGB precise pentru imagini realiste până la prezentări vibrante și puternice. Avem un mod de afișare pentru a satisface nevoile dvs. Perfect pentru o gamă largă de prezentări grafice și video. 

Contrast superior

Adăugați mai multă profunzime imaginii dvs. cu un proiector cu contrast ridicat. În comparație cu tehnologia concurenței, proiectoarele Optoma DLP vă oferă alb mai strălucitor și negru ultra-bogat, imaginile prind viață și textul pare clar și clar - ideal pentru aplicații de afaceri și educaționale. 

Control

Dispunând de o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.

• Proiectoarele RS232 Optoma vin cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face simplu și ușor de gestionat folosind orice sistem de control.

• Compatibil AMX Protocolul de descoperire dinamică este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.

• Crestron RoomView Folosind software-ul compatibil RoomView®, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp de pe orice computer

• Compatibil Extron IPLink Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron

 


 

Difuzor integrat

Un difuzor puternic încorporat oferă o calitate excepțională a sunetului și o configurare ușoară, fără a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare. 

3D Complet

Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat din aproape orice sursă 3D, inclusiv playere Blu-ray 3D, transmisii 3D și console de jocuri de ultimă generație. 

Alimentare USB

Utilizați portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast. 

Mouse de la distanță cu indicator laser încorporat

Mențineți atenția publicului concentrat asupra lucrurilor potrivite folosind telecomanda simplă, dar puternică, cu control mouse și indicator laser încorporat.


 

Eco+

Tehnologia Eco+ reunește contrastul ridicat, durata de viață îmbunătățită a lămpii și caracteristicile de economisire a energiei care sunt ușor de utilizat, reducând în același timp consumul de energie.

 

 

Economie de energie

Folosind modurile de lampă special concepute, puteți reduce consumul de energie cu până la 70%. Fiecare mod are, de asemenea, un efect pozitiv asupra duratei de viață a lămpii, reducând în același timp costul total de proprietate și reducând întreținerea.

 

Eco AV mute

Păstrați controlul asupra prezentării dvs. cu Eco AV mute. Îndreptați-vă atenția publicului departe de ecran prin golirea imaginii atunci când nu mai este nevoie. Acest lucru reduce, de asemenea, consumul de energie cu până la 70%, prelungind și mai mult durata de viață a lămpii.
Această caracteristică permite proiectorului să fie pornit instantaneu din nou, dacă este oprit accidental.


 

Oprire automată

Pot exista cazuri în care proiectorul rămâne în funcțiune când nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, funcția „Oprire automată” oprește automat proiectorul după o anumită perioadă de timp dacă nu este utilizat 

Pornire directă

Proiectorul va porni instantaneu atunci când unitatea este alimentată. Acest lucru elimină nevoia de a porni manual proiectorul prin intermediul telecomenzii sau al tastaturii, ideal pentru utilizarea în încăperi cu un întrerupător „master”.


Oprire directă

Aceasta înseamnă că nu trebuie să așteptați ca proiectorul să se răcească înainte de a-l opri. 

Funcționare 24/7

Proiectoarele Optoma au fost proiectate să funcționeze 24 de ore pe zi în orientare standard. Perfect pentru aplicații în care sunt necesare perioade prelungite de utilizare. Sub rezerva termenilor și condițiilor de 24 de ore. Funcționare 24/7 - se aplică garanția standard a lămpii. Garanția proiectorului se bazează pe orele standard de utilizare.
Pentru performanțe optime, Optoma recomandă ca proiectorul să fie oprit sau plasat în modul de așteptare timp de 30 de minute la fiecare 24 de ore, pentru a prelungi durata de viață a lămpii.


 

Adaptor de înlocuire EPSON®

Actualizați proiectorul EPSON® cu focalizare ultra-scurtă cu un proiector Optoma UST fără a vă schimba suportul sau placa albă existentă.


Link ajutator pentru CALCULATOR DE DISTANTA

 

Specificatii:

Display/image:

Display technology : DLP™

Rezolutie: WXGA (1280x800)

Luminozitate: 3,500 lumens

Contrast: 18,000:1

Aspect : 16:10

Aspect compatibil: 4:3,16:9

Corectie Keystone - vertical: +/-15°

Rata de scanare orizontală: 15.3 ~ 91.1Khz

Rata de scanare verticala: 24 ~ 85(120 for 3D)Hz

Uniformitate: 85%

Marime ecran: 2.16m ~ 2.92m (85" ~ 115") diagonal


Lamp info

Tipul sursei de lumină : Lampa

Wati lampa: 190

Ore de viață a lămpii (până la): 4500 (Luminos), 6500 (Dinamic), 6000 (Eco), 7000 (Eco+), 10000 (Educație)

Durata de viață a lămpii (educație): 10.000 de ore


Optica

Raportul distanta de proiectie  : 0.27:1

Distanta de proiectare (m): 0.49m - 0.69m
Tip zoom: Fix

Distanta focală (mm): 3.72

Native offset: 115%

 

Conexiuni

Intrari:  2 x HDMI 1.4a 3D support, 2 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x Composite video, 1 x Audio 3.5mm, 1 x Audio:  RCA L&R
Iesiri:  1 x VGA shared with VGA2, 1 x Audio 3.5mm, 1 x USB-A power 2A
Control:1 x RS232, 1 x RJ45, 1 x 12V trigger, 1 x mini USB mouse/service, 1 x 3D sync


General

Nivel de zgomot (tipic): 26dB

Nivel de zgomot (max): 28dB

Compatibilitate PC: FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac

Compatibilitate 2D: NTSC M/J, 3.58MHz, 4.43MHz PAL B/D/G/H/I/M/N, 4,43MHz SECAM B/D/G/K/K1/L, 4.25/4.4MHz 480i/p, 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz)

Compatibilitate 3D : Side-by-Side:1080i50 / 60, 720p50 / 60 Frame-pack: 1080p24, 720p50 / 60 Over-Under: 1080p24, 720p50 / 60

3D: Full 3D

Securitate: bară de securitate, blocare Kensington, interfață protejată prin parolă

OSD / display languages: 24 languages: Arabic, Czech, Danish, Dutch, English, Farsi, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Chinese (simplified), Spanish, Swedish, Chinese (traditional), Turkish

Condiții de funcționare: 5°C ~ 40°C, max. Umiditate 85%, max. Altitudine 3000m

Telecomanda: Telecomanda de date cu functie laser si mouse

Interactive: IR

Difuzor: 1

Putere difuzor: 16W

In cutie: cablu de alimentare AC Telecomandă 2x baterii AAA Manual de utilizare de bază 2x pixuri IR cablu USB

Modele wireless opționale: HDCast Pro, QuickCast Bundle, QuickCast starter kit, WHD200


Retea

LAN - control: DA


Alimentare

Alimentare: 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz

Consum de energie stand by: 0.5W

Consum de energie (min): 200W

Consum de energie (max): 235W


Greutate și dimensiuni

Dimensiuni (W x D x H) mm: 385 x 310 x 120

Greutate brută: 6.65 kg

Greutate neta: 5.65 kg

 

Link catre producator.

  • Numar articol
    9571L03GC1E
Creare magazin online