Newsletter
TOP produse
Like us on Facebook

Parteneri

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. 

 

 

 

 

ANPC

Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Tabla interactiva 93" Donview DB-93IWD-H03 , 16/10, tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere

Tabla interactiva 93" Donview DB-93IWD-H03 , 16/10, tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere
3 100 RON TVA inclus
 • Tabla interactiva 93"  16:10, tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere

   

     În mod natural, într-o lume în care distanțarea socială este noua normă, școlile (și alte instituții de învățământ) trebuie să folosească noile tehnologii disponibile pentru ca elevii și studenții să-și poată atinge obiectivele de învățare.

   

     În contextul pandemiei COVID-19 și a învățămîntului online, soluțiile pentru educație pe care vi le oferim integrează tehnologie interactivă și atractivitate.

   

   


     Cu această tablă interactivă și suita software integrată se permite conectarea partenerilor educaționali în timp real, utilizând multiple platforme dedicate precum Zoom Meetings, Google Meet, Google Classroom, Microsoft Teams, Blue Jeans, Cisco Webex Meetings, Join.me, Zoho Meetings, Skype for business, GoToMeeting, Starleaf sau orice altă aplicație de învățământ la distanță sau videoconferință, participanții putând să interacționeze cu conținutul lecției și să continue comunicarea eficientă cu colegi, prieteni sau colaboratori.

     Prin intermediul funcțiilor tactile se poate realiza interacțiunea simultană a participanților, păstrându-se caracterul realist al orelor de curs în raport cu felul în care se pot implica educabilii.

     Ca măsură de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, se recomandă igienizarea suprafețelor și a markerelor cu soluție dezinfectantă (ex. soluție pentru igienizarea mâinilor pulverizată pe o cârpă moale care să nu zgârie suprafața).

   

  Educatia digitala este din ce in ce mai prezenta in invatamantul din Romania, evolutiile din domeniul tehnologiei ducand la schimbari fundamentale ale modului prin care copiii invata, propunand o abordare practica a curriculei scolare, cu scopul de a incuraja implicarea elevilor dar si de a le usura asimilarea de cunostinte.
   


  Departe de a fi o metoda de predare rezervata numai invatamantului prescolar, primar, gimnazial si liceal (gradinite, scoli, licee) notiunea de clasa interactiva poate fi intalnita pana la cele mai inalte etape ale educatiei (universitati), avand nenumarate beneficii. O mai buna interactiune intre participanti si un angajament mai mare din partea acestora, plus diversitatea lectiilor prin multitudinea de instrumente educative si experimentele simulatoare pentru diferite materii, sunt doar cateva dintre acestea.
   


    Tabla interactiva multi-touch DONVIEW are un sistem de detecţie cu senzori de imagine in infrarosu si suporta pana la 10 puncte de atingere, fiind prevazuta cu 18 butoane complet personalizabile pe fiecare laterala a acesteia. Tehnologia inovativa si software-ul multidisciplinar disponibil atat in limba romana cat si in alte limbi de circulatie internationala ofera profesorilor  posibilitatea de a-si pune creativitatea in slujba  realizarii unor experiente extrem de atractive pentru elevi si studenti.
    De asemenea, aceasta poate fi folosita cu succes si in mediul de afaceri oferind instrumentele necesare pentru a face prezentarile mult mai dinamice si colaborative.

    Este usor de montat si folosit, cu ajutorul interfetei HID nefiind necesara instalarea vreunui driver, rama ultra-subtire din aliaj de aluminiu ii ofera un aspect placut, iar consumul de energie este foarte scazut
   


   


    Printre functiile specifice soft-ului DONVIEW, se numara: deschidere document, import, salvare, tiparire, trimitere email, schimbarea limbii, salvarea paginilor lucrate ca fisier de tip: imagine (jpg, gif...), Microsoft Office (pptx, docx, xlsx) sau pdf, adaugare pagina, inregistrare video, redare video, recunoasterea scrisului de mana, posibilitatea de a scrie cu diferite tipuri de creion cu urmatoarele caracteristici: stilou, pensula, creion, evidentiator, creion recunoastere forma, creion creativ cu peste 10 tipuri de texturi si grosimi diferite la care se pot adauga si altele personalizate, inserarea direct in pagina a obiectelor de tip text, imagine, flash, video si documente de tip Microsoft Office – Word si functia de spot luminos (elipsa sau dreptunghi) cu diametru personalizabil care ajuta la evidentierea sau cautarea elementelor intr-o pagina.

   


   

     Alte caracteristici ale soft-ului, extrem de utile in procesul de predare si invatare:  rotire, mișcare și redimensionare a obiectelor, recunoașterea automată și optimizarea formelor geometrice, lucrul cu instrumente virtuale pentru operații precise (compas, triunghi si rigla), scriere si stergere in mod simultan.

    Acesta ofera aditional, in mod gratuit, cel putin 50 de aplicatii interactive si animate pentru: chimie (caracteristicile oxigenului, proprietatile acidului, principiul bateriei etc.), fizica (masurarea cu termometrul, reflectia luminii, folosirea multimetrului, magnetizare, electricitate, gravitatie etc.), biologie (ecosisteme, germinare, alge, ADN etc).
    Exista, de asemenea, posibilitatea de a adauga astfel de aplicatii personalizate pentru diferite alte materii - arta, sport, chimie, istorie, limba romana, tehnologie, religie, economie, limbi straine etc. Cu toate ca soft-ul este intuitiv si  foarte usor de utilizat, se pot accesa oricand, din meniul Ajutor, instructiuni de folosire in varianta scrisa cat si tutoriale video.

   


   


  Caracteristici:

  1. Schimbare simpla si rapida intre modul mouse si modul de scriere.

   
  2.Recunoasterea gesturilor
   

                              Sterge cu palma sau cu pumnul                           Schimba pagina glisand doua degete departate

  Diferite tipuri de creioane


   


  3.Formele desenate de mana pot fi reconoscute si transformate automat in formele standard.

   


   


  1. O multitudine de clipart-uri.
   Mai mult de 2000 de forme pentru cursuri precum geometrie, fizica, chimie, biologie, geografie sau istorie; plus 600 de forme pentru finante, electricitate, trafic, mod de viata, securitate publica sau armata.

   


   

  1. Intrumente educative auxiliare obisnuite:
   Cortina, tastatura, reflector, cronometru, captura de ecran, lupa, calculator, raportor, linie, echer, compas, recorder, webcam etc.  2. Alte instrumente profesionale pentru educatie.

      
  Posibilitatile sunt nelimitate atunci cand profesorii si studentii au la indemana toate aceste instrumente pentru a se bucura de experiente interactive unice si spectaculoase in procesul de invatare.

   

  Cotata la cel mai bun raport calitate-pret, aceasta tabla interactiva are costuri de intretinere zero, fiind, astfel, solutia ideala pentru scolile din Romania.

   

  Profitati acum de oferta noastra promotionala care propune un pachet alcatuit din:

  • tabla interactiva cu cel mai mic pret din Romania,
  • posibilitatea de a fi testata timp de o saptamana inainte de a fi achizitionata, *
  • suport tehnic pentru instalare,
  • gratuit, o sesiune de training*

  *oferta supusa unor termeni si conditii

  Specificatii Tehnice

  DB-93IWD-H03

  Appearance

  Size (Diagonal)

  93.7  inch
  (2380.4mm)

  Projection Area (Diagonal)

  86.5  inch
  (2198mm)

  Aspect  Ratio

  16:10

  Surface

  Nano  steel/  ceramic

  Touch

  Touch  Points

  10  points

  Touch  Durability

  >60,000,000  times

  Resistance  to Light

  Work  normally  under  30,000  illuminations

  Touch  Resolution

  32768 x 32768

  OS  Compatibility

  Windows  XP/7/8/10;  Linux;  Chrome  OS;  Mac  OS

  Touch  Frame

  Driver free, calibration free, waterproof, dustproof, ultra-thin and light

  Dimensions And  Weight

  Physical Dimensions (L*W*T)/mm

  2027*1248*47
  2027*1248*56 (With  Bracket)

  Packaging Dimensions (L*W*H)Imm

  2134*1367*82

  Net  Weight

  16Kg

  Gross  Weight

  25Kg

  Standard Packaging Accessories

   

  Pen*2/ USB  Cable*1 (7.5meters)/ Manual*2 (1 for  Bracket,  1 for interactive whiteboard)/ Warranty / Card*1 / Certification*1/ Packing  List*1/ Software CD*1

  Warranty

  Whiteboard  Panel

  3  years

  Accessories

  1  year

  Software

  Free  upgrade  for  lifetime

 • Numar articol
  Tabla_interactiva_93
Creare magazin online